Dwarsligger Social Media Facebook Pinterest Twitter E-mail

Jeroen Windmeijer

Jeroen Windmeijer (1969) werkte jarenlang als reisleider en antropoloog in Zuid-Amerika. In zijn boeken weet hij feit en fictie op onnavolgbare wijze met elkaar te verbinden. Eerder schreef hij de thrillers Het Petrusmysterie, Het Pauluslabyrint, Het Pilgrim Fathers-complot, De offers en Het Isisgeheim (samen met Jacob Slavenburg), die met veel enthousiasme werden ontvangen. De vertaalrechten van zijn werk werden verkocht aan Duitsland, Engeland, Amerika, Italië, Tsjechië en Portugal.

Boeken van Jeroen Windmeijer

 • ISBN 9789049808402
  De Genesissleutel van Jeroen Windmeijer is een nieuwe hemelschokkende thriller. Wat was de man in hemelsnaam op het spoor? Door wie werd hij achtervolgd? Of door wát?
 • ISBN 9789049807931
  In Het Petrusmysterie van Jeroen Windmeijer ontstaan er hardnekkige geruchten wanneer er bij opgravingen in Leiden een spectaculair Romeins viziermasker wordt gevonden. Voor de fans van Dan Brown.
 • ISBN 9789049807252
  Dwarsligger 629 is Het Pilgrim Fathers-complot van Jeroen Windmeijer, de Nederlandse Dan Brown. Leiden schrikt op wanneer de voorzitter van de vrijmetselaarsloge om het leven wordt gebracht. Bijna tegelijkertijd wordt er een manuscript gevonden over de verborgen geschiedenis van de Pilgrim...
 • ISBN 9789049806781
  dwarsligger 573 Jeroen Windmeijer - Het Pauluslabyrint De Dan Brown van de Lage Landen Wanneer de burgemeester van Leiden het startschot wil geven voor het plaatsen van ondergrondse vuilcontainers, stort hij met graafmachine en al de diepte in. Daar blijkt zich een ondergronds...