Dwarsligger Social Media Facebook Pinterest Twitter E-mail

Zomerhuis met zwembad

In Zomerhuis met zwembad van Herman Koch begaat huisarts Marc Schlosser een medische fout waardoor een van zijn patiënten, de beroemde acteur Ralph Meier, is overleden. Hij zal zich moeten verantwoorden voor de Medische Tuchtraad, maar daarover maakt hij zich niet echt zorgen. Maar is het wel een medische fout? Marc had immers een rekening te vereffenen met zijn patiënt, die net iets te veel belangstelling toonde voor diens mooie vrouw Caroline. Of heeft het alles te maken met de gebeurtenissen in het zomerhuis waar het echtpaar Meier het gezin Schlosser had uitgenodigd?

Over Herman Koch

Herman Koch (1953) is bekend als televisiemaker, columnist en romanschrijver. Zijn romans werden zonder uitzondering lovend ontvangen. Met Het diner brak Herman Koch definitief door zowel nationaal als international. In mei 2014 verschijnt de nieuwe roman van Herman Koch, Geachte heer M., direct in dwarsligger®.

Zomerhuis met zwembad - Herman Koch
€ 13,99
ISBN
9789049802950
dwarsligger® nr.

dwarsligger® nr. 136
Een huisarts begaat een medische fout waardoor een van zijn patiënten overlijdt. Maar is het wel een fout?

Beschikbaarheid
Op voorraad
Publicatiedatum
14 - 6 - 2013
Website

De pers over Zomerhuis met zwembad

'Een ingenieus verteld verhaal waarin hij heerlijk cynisch zijn licht laat schijnen over de medische wereld en die der BNers. ' -