Dwarsligger Social Media Facebook Pinterest Twitter E-mail

Zolang er leven is & Is er hoop

Twee romans over één en dezelfde baby voor het eerst samengebracht!
In Zolang er leven is houden drie vriendinnen iedere zomer, samen met hun mannen en kinderen, een week vakantie met elkaar. Maar dit jaar is alles anders. De idyllische week neemt een onverwachte wending die het leven van alle betrokkenen op zijn kop zet.
In is er hoop maken we kennis met Igor. Overdag monteert hij stacaravans op de sociale werkplaats.'s Middags komt hij thuis bij zijn oma Nettie en 's avonds kijken ze op de bank televisie totdat ze naar bed gaan. Igors overzichtelijke leven verandert als hij het dakloze meisje Lisa ontmoet, en ze samen een baby vinden om wie niemand zich lijkt te bekommeren. Oma Nettie neemt het meisje en de baby liefdevol onder haar vleugels. Maar hoelang zal dit ongewone huishouden een gelukkig leven beschoren zijn?

Over Renate Dorrestein
Renate Dorrestein is een van Nederlands meest geliefde romanciers. Haar boeken werden genomineerd voor de AKO Literatuurprijs, de Libris Literatuurprijs, The International IMPAC Dublin Literary Award en de Publieksprijs voor het Nederlandse boek. Haar werk wordt in vijftien talen uitgebracht. Voor Zolang er leven is & Is er hoop ontving zij de Inclusieve Griffel.

Zolang er leven is & Is er hoop - Renate Dorrestein
€ 12,50
ISBN
9789049800208
dwarsligger® nr.

dwarsligger® nr. 28 

'Waar anders dan uit haar superieure fantasie zou Renate Dorrestein haar scherpe inzicht in het menselijk falen vandaan hebben?' - AD Magazine

'Renate Dorresteins inlevingsvermogen in kinderen is perfect. Als er één auteur is die in de huid van haar personages weet te kruipen, dan is zij het wel.' - Irish Examiner

Beschikbaarheid
Niet op voorraad
Publicatiedatum
1 - 7 - 2010