Dwarsligger Social Media Facebook Pinterest Twitter E-mail

Engeleneiland

Engeleneiland is een ijzingwekkend spannende thriller van de Zweedse auteur Camilla Läckberg. Tijdens de Pasen van 1974 is een familie van het eiland Valö verdwenen, zonder een spoor achter te laten. Iedereen is weg, behalve de één jaar oude Ebba. Jaren later keert zij terug naar het eiland, waar ze samen met haar man het ouderlijk huis renoveren om er een bed and breakfast te openen. Wanneer ze bij het openbreken van de vloer sporen van bloed aantreffen, lijkt het kwaad uit het verdelen hen in te halen.

Engeleneiland is de achtste literaire thriller van Camilla Läckberg over inspecteur Patrik Hedström en zijn vrouw Erika Falck.

Over Camilla Läckberg

Camilla Läckberg (1974) is van huis uit econoom maar werkt tegenwoordig als schrijfster. Haar misdaadromans over Patrik Hedström en Erica Falck krijgen uitstekende kritieken en hebben hun weg gevonden naar een groot en internationaal lezerspubliek. In 2005 werd Läckberg in Zweden verkozen tot auteur van het jaar. In 2006 won zij de Zweedse Publieksprijs, de Folkets Litteraturpris. Een aantal boeken van haar zijn in Zweden verfilmd.

In enkele jaren tijd is Camilla Läckberg ook in Nederland uitgegroeid tot een van de bestverkopende Zweedse thrillerauteurs. In Nederland en Vlaanderen zijn in totaal meer dan 550.000 exemplaren verkocht van de boeken van Läckberg.

Engeleneiland - Camilla Läckberg
€ 12,95
ISBN
9789049803735
dwarsligger® nr.

dwarsligger® nr. 328

Deel 8 in de serie rond Patrick Hedström en Erica Falck.

Beschikbaarheid
Niet op voorraad
Publicatiedatum
1 - 12 - 2014

De pers over Engeleneiland

'Crimineel goed.' - Opzij

Zoals altijd is bij Läckberg de invulling van de diverse karakters van een uitzonderlijk hoog niveau. Het noeste politiewerk wordt prachtig beschreven.