x

Bestel dit boek bij:

  • Boekenwereld.com
  • ECI
x

Reserveer dit boek bij:

  • Boekenwereld.com
  • ECI
Dwarsligger Social Media Facebook Pinterest Twitter E-mail

Berlijnse trilogie

Philip Kerr

Over de Berlijnse trilogie

Een Berlijnse kwestie speelt zich af in 1936. Terwijl Berlijn zich opmaakt voor de aanstaande Olympische Spelen krijgt privédetective Bernie Gunther zijn eerste grote opdracht. In Het handwerk van de beul gaat Bernie op zoek naar een seriemoordenaar die jonge Arische meisjes op schokkende wijze om het leven brengt. Het derde deel, Een Duits requiem, vindt plaats in 1947. Bernie moet een zwarthandelaar van de galg redden en stuit bij zijn onderzoek op een ondergronds netwerk van voormalige naziofficieren.

Over Philip Kerr

Kerrs werk is met prijzen en lof overladen. Zo werd De een van de ander door zowel de Volkskrant als NRC Handelsblad verkozen tot beste thriller van het jaar; weekblad Vrij Nederland verkoos Als de doden niet herrijzen tot VN Thriller van het Jaar. Alle Bernie Gunther-thrillers zijn gebaseerd op werkelijke gebeurtenissen.

Berlijnse trilogie - Philip Kerr
€ 14,95
ISBN
9789049802561
dwarsligger® nr.

dwarsligger® nr. 224
De onovertroffen avonturen van privédetective en vrouwenversierder Bernie Gunther in het vooroorlogse Berlijn en het naoorlogse Wenen. De Berlijnse trilogie bevat de thrillers Een Berlijnse kwestie, Het handwerk van de beul en Een Duits requiem

Beschikbaarheid
Niet op voorraad
Publicatiedatum
16 - 4 - 2013

De pers over Berlijnse trilogie

'Private eyes van dit kaliber zijn exceptioneel.' - Crimezone
'Terecht de hemel in geprezen.' - de Volkskrant
'Behoren simpelweg tot het beste dat het thrillergenre te bieden heeft.' - NRC Handelsblad