x

Bestel dit boek bij:

  • Boekenwereld.com
  • ECI
x

Reserveer dit boek bij:

  • Boekenwereld.com
  • ECI
Dwarsligger Social Media Facebook Pinterest Twitter E-mail

Agnes

Peter van Straaten

Het feuilleton ‘Agnes’, over een alleenstaande, vrijgevochten bijstandsmoeder met een opgroeiende zoon, verschenen in Vrij Nederland en werd al snel heel populair. Het eerste Agnes-boek liet dan ook niet lang op zich wachten. Tussen 1987 en 2000 zijn twaalf boekdelen verschenen en in deze dwarsligger® worden maar liefst zes delen – de eerste zes – gebundeld zodat je altijd en overal heerlijk door kunt blijven lezen.
Peter van Straaten bewijst zich met Agnes als een perfect chroniqueur van de eigen tijd. Hij blinkt uit in treffend en speels taalgebruik en de lotgevallen van deze Bridget Jones avant la lettre zijn nog altijd even hilarisch als schrijnend om te lezen

Over Peter van Straaten

Peter van Straaten (1935) begon in 1958 bij Het Parool als reportagetekenaar en maakte later ook politieke tekeningen. Sinds 1968 werkt hij bij Vrij Nederland waar hij politieke prenten en illustraties maakt. Het werk van Van Straaten is bekroond met diverse prijzen, waaronder de Stripschapprijs, de Inktspotprijs en de Gouden Ganzenveer.

Agnes - Peter van Straaten
€ 17,50
ISBN
9789049800505
dwarsligger® nr.

dwarsligger® nr. 58

‘Een superieur gevoel voor dialoog.’ – Trouw

‘Aanbevolen voor een groot lezerspubliek.’ – NBD|Biblion

‘Altijd trefzeker, altijd intelligent, altijd vol liefde.’ – Elsevier

‘Verrukkelijke hedendaagse zedenschets.’ – Leidsch Dagblad

Beschikbaarheid
Niet op voorraad
Publicatiedatum
1 - 7 - 2010