x

Bestel dit boek bij:

  • Boekenwereld.com
  • ECI
x

Reserveer dit boek bij:

  • Boekenwereld.com
  • ECI
Dwarsligger Social Media Facebook Pinterest Twitter E-mail

Aan niemand vertellen

Simone van der Vlugt

Aan niemand vertellen van Simone van der Vlugt is een psychologisch kat-en-muisspel, dat doordringt tot in het diepst van de menselijke ziel.

Lois is een jonge rechercheur Moordzaken. Op het eerste gezicht leidt ze een overzichtelijk leven, ze heeft een eigen appartement in het centrum van Alkmaar en een uitdagende, spannende baan. Als op een mistige novemberavond het verminkte lichaam van een man wordt gevonden, worden Lois en haar collega op deze bizarre zaak gezet. 

De eerste naspeuringen lijken nergens toe te leiden. Het slachtoffer, David Hoogland, was een vrolijke basisschoolleraar met een leuke vriendin en een brandschoon verleden. Niemand kan echter het foldertje van de kunstexpositie van Maaike Scholten verklaren, dat wordt gevonden in Davids broekzak. En wie is Tamara, de vrouw zonder achternaam, die telkens opduikt? Het onderzoek strandt, tot een tweede en zelfs een derde moord nieuwe aanwijzingen leveren. 

Lois weet zich meer en meer te verdiepen in de psychologie van de moordenaar, geholpen door haar eigen moeilijke jeugd en een opbloeiende vriendschap met een psychiater. Kan zij voorkomen dat er nog meer doden vallen?

Over Simone van der Vlugt 

Simone van der Vlugt is een van Nederlands grootste thrillerschrijfsters. De reünie werd door Crimezone tot beste thrillerdebuut van 2004 uitgeroepen en Blauw water werd bekroond met de Zilveren Vingerafdruk 2009. Voor Op klaarlichte dag ontving Van der Vlugt de NS publieksprijs 2010 en de Crimezone Award voor beste Nederlandstalige thriller.

Aan niemand vertellen - Simone van der Vlugt
€ 12,99
Bestel nu
ISBN
9789049803087
dwarsligger® nr.

dwarsligger® nr. 279

Nieuwe reeks van Simone van der Vlugt met rechercheur Lois Elzinga in de hoofdrol. Aan niemand vertellen is het eerste deel.

Beschikbaarheid
Op voorraad
Publicatiedatum
27 - 1 - 2014

De pers over Aan niemand vertellen

'Vaardig geschreven en fascinerend tot het verrassende einde.'  - Margriet
'Het boek schreeuwt na de ontknoping om meer, meer, meer!'  - Limburgs Dagblad
'Bij een serie is het uiteraard de bedoeling dat we verslaafd raken, en dat lukt Simone prima.'  - Flair