Dwarsligger Social Media Facebook Pinterest Twitter E-mail

Danielle Steel

WIL JIJ NIETS MISSEN OVER DANIELLE STEEL EN HAAR BOEKEN? SCHRIJF JE DAN HIER IN VOOR DE MAANDELIJKSE DANIELLE STEEL NIEUWSBRIEFDanielle Steel is een van 's werelds populairste auteurs. Haar boeken worden overal vertaald en er worden vele miljoenen exemplaren van verkocht. Ook de verfilmingen ervan voor televisie zijn een groot succes. Inmiddels heeft ze meer dan honderd titels op haar naam staan. Danielle Steel in cijfers: 
3: de plek waarop haar boeken gemiddeld binnenkomen op de Amerikaanse bestsellerlijsten 
5: ex-echtgenoten 
8: huisdieren (hondjes, konijn, parkiet en hangbuikzwijn) 
9: kinderen, waaronder 2 geadopteerde kinderen 
55: kamers in haar huis in San Francisco 
101: romans sinds haar debuut in 1973 
390: aantal weken met één titel in de bestsellerlijst 
380 miljoen: verdiend vermogen in de afgelopen decennia 
650 miljoen: exemplaren verkocht 
1.210.000 kilometer: alle verkochte romans op elkaar gestapeld - dat is twee keer naar de maan en terug.Sinds 1981 domineert Danielle Steel de bestsellerlijsten van de New York Times. Zij staat vermeld in het Guinness Book of Records, omdat een van haar boeken 381 achtereenvolgende weken op de bestsellerlijst heeft gestaan.
In 2002 kreeg ze een hoge Franse onderscheiding, ze werd Chevalier des Arts et des Lettres, voor haar bijdrage aan de wereldcultuur.Het adres van haar Amerikaanse website is:
www.daniellesteel.com Foto: Brigitte Lacombe

Volg Danielle Steel online

http://www.daniellesteel.com

Boeken van Danielle Steel

  • ISBN 9789049802004
    dwarsligger® nr. 191 ‘Eigenlijk kun je deze aardbol niet bewonen zonder ooit een boek van Danielle Steel te hebben gelezen,  de koningin van de smulromans.’ – Cosmopolitan
  • ISBN 9789049800734
    dwarsligger® nr. 82 ‘Vlot geschreven en makkelijk te lezen, een echte Steel-soap, volgens haar al vaak beproefde succesformule: een "feel-good"-roman met een grote dosis liefde en familiegeluk.’ – NBD|Biblion ‘Eigenlijk kun je deze aardbol niet bewonen...