Dwarsligger Social Media Facebook Pinterest Twitter E-mail

Nieuwe dwarsliggers in maart

8 maart 2019

De nieuwe dwarsliggertitels blijven van de persen rollen. Vanaf vandaag zijn er weer vier prachtige nieuwe dwarsliggers verkrijgbaar.

Diney Costeloe – De verloren kinderen

Voor de lezers van Het familieportret van Jenna Blum. Een hartverscheurende roman over het tragische lot van oorlogswezen en ongewenste kinderen, die zich afspeelt in het Engeland van net na de oorlog (1948). De verloren kinderen is een internationale bestseller, die wereldwijd al honderdduizenden harten veroverde.

 

Jennifer Joukhadar – De kaart van zout en sterren

Een betoverende roman over een hedendaags Syrisch meisje en een middeleeuwse avonturier.

Wanneer Nours vader overlijdt, besluit haar moeder met haar drie dochters terug te verhuizen van New York naar Syrië. Nour probeert de herinnering aan haar vader levend te houden door zijn verhalen over Rawiya te herhalen, een meisje in de twaalfde eeuw dat zich vermomt als jongen om bij een beroemde kaartenmaker in dienst te treden. Syrië blijkt veranderd en al snel bereikt het geweld Homs. De familie wordt gedwongen te vluchten, en ze nemen dezelfde route als Rawiya honderden jaren eerder.

 

Arjen Lubach – Mensen die ik ken die mijn moeder hebben gekend & Bastaardsuiker

De eerste twee romans van Arjen Lubach nu gebundeld. In Mensen die ik ken die mijn moeder hebben gekend vertelt de vierentwintigjarige Benjamin over zijn overleden ouders, zijn oom, zijn vriendinnetjes en zijn grote liefde.

Bastaardsuiker is een ontroerende roman over Mattias, een jonge schrijver die in zijn familieverleden duikt. 

 

Riley Sager – Mijn laatste leugen

Van de schrijver van De laatste meisjes

Het was de eerste zomer dat Emma van huis was. In Camp Nightingale maakte ze nieuwe vrienden. Ze had het naar haar zin. Ze leerde leugens te vertellen. Toen verdwenen de drie meisjes met wie ze haar huisje deelde spoorloos in het bos en bleef ze als enige achter. Vijftien jaar later is Emma een gevierd kunstenaar, geplaagd door herinneringen aan die bewuste avond in het zomerkamp.Wanneer ze wordt gevraagd weer terug te keren naar Camp Nightingale voor een zomercursus schilderen, moet ze in hetzelfde huisje als toen slapen…