Dwarsligger Social Media Facebook Pinterest Twitter E-mail

Nieuwe dwarsliggers in januari 2018

22 januari 2018

Elk maand verschijnen er weer nieuwe dwarsliggers. Op 22 januari ligt er weer een prachtige mix van nieuwe literaire, spannende en interessante non-fictie titels in de winkel. Hieronder een overzicht.

De taal der liefde van Ton den Boom In De taal der liefde verzamelde Ton den Boon meer dan 2600 woorden over seks en erotiek, verlucht met ‘vurrukkullukke’ citaten van meer dan 400 mannelijke en vrouwelijke schrijvers uit de Nederlandse en Vlaamse literatuur – van 1945 tot nu, van canon tot cult.

Lees hier alvast een fragment. Zoals ik jou ken, ken jij mij van Yvonne Keuls Een prachtig, ontroerend verhaal over de bijzondere vriendschap tussen de twee grote Nederlandse auteurs Yvonne Keuls en Hella S. Haasse. Lees hier alvast een fragment. LET OP: verschijnt 26 januari! Thirteen Reasons Why van Jay Asher Het waar de gelijknamige en razendpopulaire Netflix-serie op is gebaseerd. ‘Ik hoop dat je goed zit, want ik ga je zo mijn levensverhaal vertellen. Of preciezer gezegd: waarom er een eind kwam aan mijn leven. En als je naar deze cassettes zit te luisteren, ben jij een van de redenen.’ Lees hier alvast een fragment. Over de grens van Michael Connelly Een nieuwe spannende thriller van Michael Connelly. Rechercheur Harry Bosch is net weg bij LAPD als zijn halfbroer zijn inroept bij een moordzaak. Lees hier een fragment. De broederschap van de druif van John Fante Een succesvol schrijver keert terug naar zijn ouderlijk huis om te helpen bij het nieuwste drama: zijn bejaarde ouders willen scheiden. Lees hier een fragment. Farao van Wilbur Smith De toekomst van het Egyptische koninkrijk staat op het spel: Luxor is omsingeld door vijandige legers en farao Tamose sneuvelt in een zware veldslag. Zijn adviseur en voormalig slaaf Taita staat er nu alleen voor. Net als de overwinning dichtbij komt, slaat het noodlot toe… Lees hier een fragment.