Dwarsligger Social Media Facebook Pinterest Twitter E-mail

Nieuwe dwarsliggers in januari

11 januari 2019

Het nieuwe jaar begint goed met vijf nieuwe dwarsliggers die vanaf vandaag verkrijgbaar zijn. Lees hieronder meer over deze nieuwe titels. Direct bestellen? Klik dan op de link.

 

Hiro Arikawa – Reisverslag van een kat

Een betoverend verhaal over een man en zijn kat op reis door Japan. Het is een ode aan het leven, aan vriendschap en aan de kleine dingen die de grootste vreugde geven.

‘Feelgood voor Japan- en kattenliefhebbers.’ – Trouw

 

Harper Lee – Spaar de spotvogel

Spaar de spotvogel verscheen voor het eerst in 1960 en geldt als een van de grootste klassiekers uit de Amerikaanse literatuur van de twintigste eeuw. Het werd bekroond met de Pulitzer Prize en is succesvol verfilmd. Spaar de spotvogel is in meer dan veertig talen vertaald en er zijn wereldwijd meer dan veertig miljoen exemplaren van het boek verkocht.

‘Harper Lee is een van de invloedrijkste Amerikaanse schrijvers van de afgelopen vijftig jaar.’ – NRC Handelsblad

 

Renate Dorrestein – Reddende engel

Een jonge vrouw komt door een noodlottig ongeval op een boerderij om het leven. Twee jaar later arriveert de verteller van dit verhaal op de plek des onheils. Terwijl zij onbedoeld allerhande geheimen ontrafelt, wordt haar eigen leven er niet zekerder op.

‘Een echte Dorrestein: beeldend, spannend en humoristisch, doorspekt van een milde ironue, niet weg te leggen, vol scènes die zich vastklauwen in je geheugen.’ – de Volkskrant

 

T.M. Logan – Leugens

Wat als na een verschrikkelijke gebeurtenis je perfecte leven, je perfecte vrouw en je perfecte zoon gebaseerd blijken te zijn op leugens?

‘Een zenuwslopende en onderhoudende thriller.’ – BA Paris

 

Chris de Stoop – Dit is mijn hof

Een persoonlijk relaas over het verdwijnen van de boeren, iets wat zich nu overal in Europa voordoet, maar nergens zo schrijnend is als in de lage landen.

‘Magistraal boek. Wat een superbe, bitterzoete lof- en klaagzang.’ – De Standaard